Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 453 | 454 | (Page 455) | 456 | 457 | .... | 470 | newer

  0 0
  0 0  pyramisnews.gr

  98 χρόνια περάσανε από τότε που ο μεγάλος αυτός Άγιος της εκκλησίας μας – και δη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας – ο Άγιος Νεκτάριος, ο Επίσκοπος Πενταπόλεως Αιγύπτου, εκοιμήθη.

  Ήταν το απόγευμα της 8ηςΝοεμβρίου του 1920, όταν ο Άγιος Νεκτάριος περνούσε στους ουρανούς για να φέρνει από τότε μέχρι σήμερα τη χάρη Του σε όλον τον κόσμο, με αναρίθμητα θαύματα.

  Για τον Ελληνισμό του Καΐρου, είναι δικαιωματικά ο «δικός του» Άγιος. Ο Πατριαρχικός Επίτροπος που θαυματούργησε και προσέφερε τον εαυτό του στην Εκκλησία της Αλεξάνδρειας, ζώντας στο Κάιρο στα τέλη του προπερασμένου 19ουαιώνα, στον ίδιο ακριβώς χώρο που στις 9 και 10 Νοεμβρίου, με απέραντο σεβασμό και συγκίνηση ο Ελληνισμός της αιγυπτιακής πρωτεύουσας θα προσέλθει ευλαβικά να ανάψει ένα κερί στο σεμνό μικρό ναό που έχει κτισθεί ακριβώς κάτω από το σπίτι που ο ίδιος ο Άγιος Νεκτάριος έζησε. Από το χώρο που κατέβαινε για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία και να μεταφέρει τη χάρη του Αγίου Πνεύματος.  Εκεί, όπου ακόμη και σήμερα υπάρχουν τα έπιπλά Του, τα κειμήλιά Του, οι φωτογραφίες Του, εκεί οι Αιγυπτιώτες ζητούν δική Του χάρη και ευλογία.  Είναι ανεκτίμητη ευλογία για τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό να φυλάσσει στα σπλάγχνα του, στους χώρους της Πατριαρχικής Επιτροπείας στο Χαμζάουι το χώρο αυτό που έχει αγιαστεί προσωπικά από τον Άγιο Νεκτάριο.

  Συνέχεια...http://pyramisnews.gr/o-elinismos-toy-kairou-tima-ti-mnimi-tou-agioy-nektariou/

  0 0

  Bassie Masoha Feldman

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

  "This afternoon, His Eminence went to the Orthodox Teachers college as it was the last Assembly of the year. Next all students will do examinations, both internal and external exams. Those who are finishing with Diploma courses will be doing the knec exams in a few weeks time. His Eminence was pleased with students and staff of the Teachers college for their good work.."

  Περισσότερα...
  https://www.facebook.com/bassie.feldman?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARBE-53u9HK5hGsW8nUPo4kbQM1LsUQSVAzf1OwrLYrBEG7yDLyLSkWQymt-ix272Jq8tMqwezdMPCYP&tn-str=*F

  0 0

  GRFORAFRICA.BLOGSPOT.COM
  Bishop George of Guinea Orthodox Missionary Fraternity 29 August 2018 On Thursday June 7, His Eminence Metropolitan George...


  0 0

  Innocentios Byakatonda

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, άτομα στέκονται

  "With the blessing of His Grace Innocentios Byakatonda, Bishop of Burundi and Rwanda, we have celebrated the Feast of Holy Archangels Michael, Gabriel, Raphael and other Angels. The Divine Liturgy was celebrated in the Parish of Twelve Apostles in Rwamagana in Eastern Province of Rwanda this 8th November, 2018"

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100006650526397&__tn__=%2CdlC-R-R&eid=ARD9qQZ-T6xwduXmQ82k4g64viUErKhCRuPTtmBnIJygylNceHhm2jllXLrYVPikdYZzQ3Yyc6sQ73nE&hc_ref=ARTn0Y_EGTdClO6hye-bfria-NpGv81A2Ij8uXb25JPWL344mXf6P7F6f3p12LOLloU

  0 0

  Φίλοι Ιεραποστολής Μαδαγασκάρης

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, άτομα στέκονται

  "ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ οι Φίλοι Ιεραποστολής Μαδαγασκάρης βρέθηκαν στο γραφείο της Χαρ. Τρικούπη στην πρώτη τους ενημερωτική συνάντηση στις 2-6-2018.
  Με την παρουσία και την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολήτη Μαδαγασκάρης κ. Ιγνατίου τέθηκαν βάσεις και δόθηκαν οδηγίες για την περαιτέρω πορεία των στόχων των Φίλων της ιεραποστολής. Παρών και ο πρόεδρος των Φίλων Χρήστος Γιαννάκης (οδοντίατρος και δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης και ειδικός σύμβουλος δημάρχου για τι ΚΕΠ Υγείας)που ανέλαβε με χαρά την υποχρέωση να προσφέρει τον εξοπλίσμο ενός οδοντιατρείου για την μητρόπολη της Μαδαγασκάρης."


  https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-560021901057451/

  0 0

  http://www.lifo.gr/…/o-ktiniatros-panagiotis-papaioannoy-eg… Ο πολυπράγμων ιερέας, κτηνίατρος και συγγραφέας μιλάει στο LiFO.gr για τη φιλοζωία, την πίστη, τη φιλανθρωπία, την απόφασή του να χειροτονηθεί ιεραπόστολος στα 63 του χρόνια αλλά και τη ζωή στην Αφρική Πηγή: www.lifo.gr
  LIFO.GR
  Ο πολυπράγμων ιερέας, κτηνίατρος και συγγραφέας μιλάει στο LiFO.gr για τη φιλοζωία, την πίστη, τη φιλανθρωπία, την απόφασή του να χειροτονηθεί ιεραπόστολος στα 63 του χρ...


  0 0

  Φίλοι Ιεραποστολής Μαδαγασκάρης

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

  "ΜΕΓΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
  «Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ ῾Αγίου Πνεύματος»
  ΛΑΧΤΑΡΑ, ΘΕΙΟΣ ΠΟΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
  «ἐὰν μή τις γεννηθῇ ἐξ ὕδατος καὶ Πνεύματος, οὐ δύναται εἰσελθεῖν εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ» Ευαγγελιστής Ιωάννης
  Το Βάπτισμα δεν είναι ληξιαρχικό συμπλήρωμα στα στοιχεία της οικογενειακής μας κατάστασης, αλλά απόφαση ζωής κατά τον τρόπο που υποδεικνύει ο Χριστός. Είναι ο εξαγνισμός του βαπτιζόμενου και η απαλλαγή του από την αμαρτία μέσω της σταύρωσης του Ιησού. Αυτός που βαπτίζεται αποφασίζει να ζήσει τηρώντας το θέλημα του Χριστού και τις εντολές Του, αφού Τον εμπιστεύεται-πιστεύει (τον Χριστό) και τον έχει Κύριο της ζωής του και Ζωή του."

  https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-560021901057451/

  0 0

  Ἡ Ἁγία Κυριακὴ στὴν Ἀφρική

   
  Με τους αυριανούς ενορίτες του Αγίου Κυρίλλου  Με τον Σεβασμιώτατο Κατάνγκας κ. Μελέτιο και τον δωρητή
  του οικοπέδου ελληνοαφρικανό κ. Michael Kouvas (Μιχαήλ
  Κούβα) και την συνεργάτιδά του Nicole.


  Η Αγία Κυριακή ΞΑΝΑ στην Αφρική!
   
  Μετά την πρώτη μας επίσκεψη στην Αφρική τα καλοκαίρια των ετών 2012 έως 2016 όπου εκτός των άλλων θεμελιώσαμε και με την βοήθεια του Θεού αποπερατώσαμε τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στην περιοχή Luilu στην πόλη Kolwezi του Congo, ο οποίος Εγκαινιάστηκε στις 23-7-2016 και από τότε λειτουργεί ως Ενοριακός Ναός, επανερχόμαστε σε μια δεύτερη προσπάθεια: Στην θεμελίωση και ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού Αγίου Κυρίλλου Αλεξανδρείας στην πόλη Kakanda στο νότιο Congo (περίπου 150 Km – 2ώρες ανατολικά του Kolwezi).
  Για τους διστακτικούς σκεπτικιστές που θα αναρωτηθούν: «κι άλλον Ναό θα χτίσετε;» θα απαντήσουμε απερίφραστα: ΝΑΙ! Γιατί αυτή είναι η αποστολή και το χρέος μας ως χριστιανών, ως μελών της Εκκλησίας: να ανοικοδομούμε μέσα μας και γύρω μας «τὴν σκηνὴν Δαυῒδ τὴν πεπτωκυῖαν» (Πρ. 15, 16). Κι όλη μας τη ζωή θα την περάσουμε χτίζοντας ναούς, υλικούς και πνευματικούς!…
  Ένας ναός είναι απαραίτητος για να μεταμορφώνονται οι πιστοί σε ζωντανούς ναούς του ζώντος Θεού. Κι αυτό θα είναι το έργο της Εκκλησίας ως την συντέλεια του κόσμου: Να μεταμορφώνει τον κόσμο σε ναό, μέχρι όλος ο κόσμος να γίνει ναός που θα λατρεύεται ο αληθινός Θεός «ἐν πνεύματι καὶ ἀληθεία» (Ιω. 14, 23-24).
  Σ’ αυτό το έργο είναι όλων απαραίτητη η συνειδητή και ουσιαστική συμμετοχή. Κανείς δεν μπορεί να αδιαφορεί, κανείς δεν περισσεύει και δεν υπάρχει κανένας που να μην μπορεί να προσφέρει. Γιατί πάνω από οποιαδήποτε προσφορά αναγκαιότερη και πολυτιμότερη είναι η προσφορά της προσευχής σας!
  ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
  Πάσχα 2018: Μας ζητήθηκε από τον Μητροπολίτη Katanga του Congo κ. Μελέτιο αν μπορούμε να βοηθήσουμε στην ανοικοδόμηση ενός Ναού στην Μητρόπολή του. Μετά από συζητήσεις με τους συνεργάτες μας η απάντησή μας ήταν θετική. Αποφασίστηκε δε να κατασκευαστεί ναός αφιερωμένος στον Άγιο Κύριλλο Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην πόλη Kakanda. Συγκεντρώσαμε δε και ήδη παραδώσαμε το 1/4 (12.500€) του προϋπολογιζόμενου κόστους κατασκευής.
  23 Ιουλίου 2018: Επισκεφτήκαμε την πόλη Kakanda μαζί με τον κάτοχο και δωρητή του οικοπέδου, ελληνοαφρικανό κ. Michael Kouvas (Μιχαήλ Κούβα) ο οποίος μας υπέδειξε τον χώρο τον οποίο σκοπεύει να δωρήσει στην Μητρόπολη Katanga για την ανοικοδόμηση ναού.

  Περισσότερα...  http://www.inak.gr/ierapostoli/
   

  0 0

  Bassie Masoha Feldman

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

  "His Eminence Archbishop Makarios doing what he loves.. Teaching the first year class this morning."

  https://www.facebook.com/bassie.feldman?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARAklizvcBDvussC2KmUZFpMu4ub9VQANx_-hZGYFSGb8c9sjIyejebnMQQNv2lD3hfjibgiU5Cyns_l&tn-str=*F

  0 0

  My Rafiki

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

  My Rafiki, ένας Ελληνικός, Εθελοντικός, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που υπηρετεί με αγάπη και ανιδιοτέλεια την ανάγκη προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, με ιδιαίτερη έμφαση στην εν γένει φροντίδα και βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, των παιδιών της Αφρικής.
  My Rafiki, φίλοι πέρα από τα σύνορα, γιατί η αγάπη και η προσφορά δεν έχουν σύνορα.

  *******
  “My Rafiki” is a Greek, Voluntary Non-Profit Organization, which serves with love and selflessness the need to offer to fellow human beings, with particular emphasis on the general care and improvement of the quality of life of vulnerable social groups, such as the children of Africa.
  My Rafiki, friends beyond borders, because love and benefaction, know no borders.


  https://www.facebook.com/myrafikigr/?__xts__[0]=68.ARBXCqW0KvjKTfTTNyZEKRr1zfsBF-RmdQNpZyc_eRm5wliwxiGRN_detPbJJ9VcIC22hsYwCmkj1LeiKyqk5d7ZT4x-QU0RRk5rZakQooWDljZZtK0cZ4cO3JEhkmg4ZHb0bCQjxxYnBWLLe_TfAc1zaqap4IA5DNM1bFr-oAknJZ-rA62s_-DCTRpewYXtBC0Dhph1_gFLhk18F1r5ivUVSF1Xy_uquxh0oMTK27VAzG7qDjE9SdWm&__tn__=k*F&tn-str=k*F

  0 0

  IERAPOSTOLI.WORDPRESS.COM
  Στο ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Πενταπόλεως Ιγνατίου παρέστη ο Μητροπολίτης Κεντρώας Αφρικής- Κινσάσας κ. Νικηφόρος. Συλλειτούργησαν μαζί του ο ....


  0 0

  Ιεραποστολική Στέγη

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες Î— εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

  "ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ 
  Πριν μερικές εβδομάδες ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κεντρικής Τανζανίας και Αρούσας π.Αγαθόνικος θεμελίωσε το πρώτο μοναστήρι της Τανζανίας, αφιερωμένο στον Αρχιστράτηγο Μιχαήλ. 
  Ο Θεοφιλέστατος φύτεψε και τα πρώτα δένδρα της Μονής. 
  Πολλά παιδιά απροστάτευτα, ορφανά ή μέλη οικογενειών που ζούν σε συνθήκες εξαθλίωσης θα βρουν θαλπωρή, προστασία και ασφάλεια στο Μοναστήρι. Αυτά τα Ιερά καθιδρύματα παρέχουν χριστιανική παιδεία, στοργή και αγάπη. 
  Η ανάγκη αγωγής και διδακτικής ευθύνης είναι μεγάλη και μόνο ένα μοναστήρι έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει.
  Η χάρη του Ταξιάρχη να σκεπάζει και να ευλογεί το έργο της Ιεραποστολής."


  Περισσότερα...
  www.facebook.com/Ιεραποστολική-Στέγη

  0 0

  Kallinikos Kinuthia

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

  "Today on the feast day of St. Nectarios of Pentapolis who is also the Patron saint of St. Nectarios Priests and Presviteras self-help group we were honoured to host H.E. Yieronda Makarios Tillyrides Kenyas for the divine liturgy and the service of Artoklasia."

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100010122788540&__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARD3rmooLir4Hd9nqmQzrsMshOC4DrGSzvisGHL79N1_qDQt_TOP87IGTCjcXUwTPy4SXjsV7VgAEioT&hc_ref=ARQfD5u52wFMs0yOGeEwoVucIBxoA88_8KJTZocxEf4d1IAVzLaKneoH_GNyw5rdImw&fref=nf

  0 0

  Themi Adamopoulo


  "The Orthodox Orphanage in Waterloo accepts it's first 16 Orphans. 
  Mary Adams shares her experience by phone.
  Anyone who has ever supported Fr Themi should feel proud of the works the mission has achieved; may our Lord Jesus Bless you and Keep you all.
  Please continue to support Fr Themi - visit http://paradise4kids.org/"

  https://www.facebook.com/pg/frthemi/videos/?ref=page_internal

  0 0

  My Rafiki

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
  Οι ετοιμασίες για την δεύτερή μας δράση στην Αφρική ξεκίνησαν, με πολύ αγάπη και χαρά!!
  Όλοι μαζί για τα παιδιά!
  Πως μπορεί να συμμετέχει κάποιος στη My Rafiki:
  1. Με ετήσια συνδρομή
  2. Με χρηματική δωρεά οποιουδήποτε ποσού
  3. Με τη χορηγία των δράσεων
  4. Με συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών (με ενεργή δράση στις αποστολές της My Rafiki)
  5. Με σχολικά είδη, γραφική ύλη κλπ
  ....για να σπάσουμε μαζί τα σύνορα του εγώ και του εσύ....
  Η My Rafiki διατηρεί τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς για την όποια οικονομική υποστήριξη:
  Τράπεζα ALPHA BANK: Δικαιούχος: My Rafiki
  Αριθμός λογαριασμού: 172 00 2002 011480 IBAN: GR63 0140 1720 1720 0200 2011 480 ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT/BIC: GRBAGRAA
  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
  Δικαιούχος: My Rafiki
  Αριθμός λογαριασμού: 114/004153-00
  IBAN: GR52 0110 1140 0000 1140 0415 300
  ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT/BIC: ETHNGRAA
  *Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  https://www.facebook.com/myrafikigr/?__xts__[0]=68.ARATwz6a1qagne4S33l2ZQY6u0ZdDaTYZxW-WD3QswaUuQQpwaPA2Wbr3bTrsErw0mhrMdQjggPJ8Vn9iht28gky1o8D3Mt7jDDGQS0DMXrMZHPXrBI771F9KOdQEb9_7_NFzsUcytifss0qG7esOpoYXZ5TOaL_bsEIRxRXk89ouCav9NilU9Txc1lv4VhPm_A5Fn3N-pvYLy-KD5o8aMK7rmJjs9rV&__tn__=k*F&tn-str=k*F

  0 0

  Andreas Kubwimana Janvier

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα στέκονται

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

  Η εικόνα ίσως περιέχει: 24 άτομα, περιλαμβάνεται ο FrNectarios Hesborn Olwanda, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

  "With the blessing of His Grace Innocentios Byakatonda to day on 9th/11/2018, we had the Divine Liturgy in Rwabutazi ( st Mary Gologoyipiko Parish) on this day also it was the great feast of st Nectarios, it was a big ceremony in this parish because Father Panayotis celebrated the anniversary of 4 years of his priesthood! Keep this Parish in your prayers!"

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100009117605675&__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARCwp_Tpzd8xmAyEQo27ZHI-X3nIbTBHfBT3PSIo-ch82oY5igcee1WUXYCG16TFuGlGKwwxwq6pV4_2&hc_ref=ARQ12MeLCS8h-VvuJpKITNrCcz5l0krHYpd4xhy4xNRfE2GCR_PObdoTVBzxrpl_L6o&fref=nf

  0 0

  Orthodox Mission Of Tanzania

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο


  Λεπτομέρειες...
  https://www.facebook.com/Orthodox-Mission-Of-Tanzania-833365713351191/?__xts__[0]=68.ARDNS_81Ivif7SNEhey13JOITHwE3HYj6aaP7H5dgiSQXb3ANcPTcU2z-g5qSSHMVK8dh-S7bNdN8vvp6NLPJ4xWh3JmqfHekg9mlwjl3V561KlZfGHPgdh2lK55FqG1vIZac37MV6ChmD0e8pokKsCpCR1Fte5GbqRlHkrmGmCUA03GNiYd5hoywPqE-MdcKYKOSPwbcCQqPLT-ZM9No4NjjnVaS78Qp75k_nOxVa0p_dtRXmePArNG&__tn__=k*F&tn-str=k*F

  0 0

  Nadia Maria Zissou Saroukos

  Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

  https://www.facebook.com/nadia.saroukos?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARBs06RHQGM5gC0sg6N3LIZIkQxcqnDNU303GWz2m1d3nP1MoIslTSmFAuYb0tGi04DRv3Qbk_hzZPCk&tn-str=*F

  0 0

  Fotios Chatziantoniou  "Από τήν Θεία Λειτουργία σήμερα 9 Νοεμβρίου 2018, του Αγίου Νεκταρίου, στόν Πατριαρχικό Ναό τού Αγίου Σάββα Αλεξανδρείας. Αδελφοί μου Πολυαγαπημένοι κλίνω τό γόνυ τής ψυχής καί του σώματος καί παρακαλώ Θερμά να εύχεσθε πρός Τόν Κύριο τού Ελέους, υπέρ εμου τού αναξίου, διότι σάν και σήμερα πρίν 38 ακριβώς χρόνια έγινε η χειροτονία μου εις Πρεσβύτερον καί η χειροθεσία μου εις Αρχιμανδρίτην."

  https://www.facebook.com/fotios.Chatziantoniou?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARBXN6iH7CzWDSogZSI3gg24U9sM0AVZJKaan-rE4g06JSi6AHTNsQdkpWvgMOMUELH8F9qFrJdSy6DJ&tn-str=*F

older | 1 | .... | 453 | 454 | (Page 455) | 456 | 457 | .... | 470 | newer